Shanti Healing - Shanti Praktijk voor natuurgerichte therapieen

Welkom bij Shanti Healing

In mijn praktijk als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, werk ik met methodieken die zijn gebaseerd op de zelfhelende kwaliteiten van het lichaam. Ze kunnen indien nodig onderling met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor is een letterlijk op de persoon afgestemde behandeling mogelijk. Daarbij ondersteunen ze de behandelingen en de medicijnen die door uw huisarts of specialist zijn voorgeschreven. En kunnen naast andere (reguliere en complementaire) therapieën worden toegepast. 

Vortexhealing® en Thètahealing™ kunnen ook op afstand worden gegeven. 

Vortex Healing

Vortex Spiritueel healen is een genees wijze en een pad voor ontwaken. Het transformeert de wortels van emotioneel bewustzijn, heelt het fysieke lichaam, en maakt de vrijheid los in het hart. Het houdt als het ware u een spiegel voor van uw ware ik en weerspiegelt de essentie van wat u echt bent. In mijn praktijk als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, werk ik met methodieken die zijn gebaseerd op de zelfhelende kwaliteiten van het lichaam.


Bel mij gelijk voor een afspraak via 06 - 27870869 of stuur een mail naar hvanjuchem@ziggo.nl


Beroepsorganisatie

Ik ben aangesloten bij de BATC beroepsorganisatie ( Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument) , Mevr. J.A.van Juchem  Beroepsregistratienummer BR 01415   zie:  https://www.batc.nl

Google Analytics 
Binnen de website worden Google Analytics cookies gebruikt. Hiervoor is een bewerkersovereenkomst met Google gesloten in lijn met de AVG wetgeving. In dit kader is het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd voor uw privacy. De optie 'gegevens delen' in Google Analytics is uitgezet.

 

Stel hier uw vraag Brochure aanvragen 

Contact

Hanneke van Juchem

Shanti Healing

  • Schubertstraat 33
  • 5011 CATilburg
  • KvK 17240545
90% van de zorgverzekeraars vergoeden deze behandelingen.

 

Bel mij terug

Naam:
Telefoon:
Tijdstip:
Omschrijving: